ardoerbanner2-f9ca21f329a29d0343679d8bd512e21b.jpg

Suze-An Altena | Ardoer vakantieparken

"Aangenaam kennis maken", zou ik willen zeggen. Hoewel we elkaar op dit moment niet persoonlijk ontmoeten, communiceren we wel en vertel ik u graag mijn ervaringen met Coenradi. Mijn naam is Suze-An Altena.

 

Gedreven, 'hands on' en met een frisse kijk verzorg ik sinds 2005 als eigenaar vanuit Arecrea Marketing & Creatieve Communicatie de marketing en promotie van menig bedrijf. Groot en klein. Zo ook dat van Ardoer.com, een samenwerkingsverband van ruim 30 zelfstandige vakantieparken in Nederland.

Als directeur van deze samenwerking ben ik dan ook trots op de enorme groei die Ardoer heeft doorgemaakt. Door de kwaliteit te waarborgen en gasten persoonlijk te benaderen met een eerlijke prijs en dito boodschap is het aanbod gestegen naar bijna 12.000 toeristische mogelijkheden. Van onder andere kampeerplaatsen tot luxe villa's en van boomtenten tot strandhuisjes. Op kleine parken, maar ook op grote parken. In het bos of

aan het strand. Eén ding hebben ze gemeen; week in week uit zijn ze het toneel van onvergetelijke vakantieherinneringen. Om gasten dit te laten beleven is het belangrijk dat de totale marketingmix juist

op elkaar wordt afgestemd. Drukwerk neemt hierin nog altijd een belangrijke plaats in en daarvoor maken wij al jaren graag gebruik van de expertise van Coenradi.

 

"Het geeft je als opdrachtgever de rust dat je drukwerk in handen is van professionals met hart voor hun werk."

 

Waarom? Omdat Coenradi in staat is flexibel mee te bewegen met de ontwikkelingen. Met een team dat er volledig voor gaat en waarbij kwaliteit voorop staat. Zo heeft ons standaard vakantiemagazine zich omgevormd tot een multi inzetbare brochure die gasten 'op maat' kunnen samenstellen. Geen eenvoudige opgave bij verschillende meertalige versies in een aanzienlijke oplage. Bovendien geeft het 'belletje' wanneer een beeld niet de gewenste kwaliteit lijkt te hebben je als opdrachtgever de rust dat je drukwerk in handen is van professionals met hart voor hun werk. Zo'n samenwerking gun je toch iedereen?

< Vorige pagina